fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Nový web v rekordnom čase pre Platformu na podporu zdravia znevýhodnených skupín.

Koronavirus. Téma, ktorá za posledné týždne obsadila celý mediálny priestor. Je však dôležité vybrať si relevantné informácie z tak pestrej ponuky, ktorá sa na nás sype z každej strany.

PPZZS (Platforma na podporu zdravia znevýhodnených skupín) je práve stránkou, ktorá disponuje hodnotnými aktualizovanými informáciami o momentálnej situácii, vysvetľuje postupy pre boj s vírusom, dôležité pravidlá, ktorých sa treba držať a pod.

Pre čo najlepšie sprostredkovanie informácií sme zabezpečili kompletnú prerábku ich webovej stránky už v priebehu dvoch dní. Dizajn, nahodenie, on page SEO a všetko ostatné pre plnohodnotné fungovanie pre potreby asociácie.

Zadanie

Klientovou požiadavkou bolo zmodernizovanie stránky, prívetivý dizajn a jednoduchý prístup k aktuálnym informáciám o COVID-19.

Vízia

Hľadali sme riešenie, ktoré v časovej tiesni skĺbi požiadavky klienta s očakávanou kvalitou služieb. Podarilo sa nám prerobiť web na plne funkčnú, prehľadnejšiu a esteticky príťažlivejšiu verziu, kde každý nájde ihneď potrebné informácie.

Realizácia

Realizácia prebiehala v priebehu pár dní od schálenia nového vizuálu.

Budúcnosť

Do budúcna nás čaká v súčinnosti s asociáciou vyladenie jazykových mutácií, nakoľko bolo v prvom kroku prioritné, aby web bežal v slovenskej verzii.