fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Poistili si úspech

Kto má skúsenosti s poisťovňami, tak asi vie, na aké všetky detaily zvyknú prihliadať. Preto sa cítime poctení, že si poistný servis DOLOFIS zvolil práve Signus a naše kvality pre redizajn ich webovej stránky.

Zadanie

Základným motívom redizajnu bolo poskytnúť klientom a návštevníkom webu prehľadný a jednoducho navigovateľný priestor, kde budú môcť získať všetky dôležité informácie o poistných produktoch pre osoby a podnikateľov. Cieľom bolo uľahčiť cestu k správnej poistnej ochrane.

Vízia

Pri návrhu nového webu sme dbali na moderný a príťažlivý vzhľad, ktorý zároveň odráža spoľahlivosť a odbornosť DOLOFIS v oblasti poistenia. Nový dizajn zdôrazňuje poistné produkty pre osoby a podnikateľov, umožňuje rýchlu navigáciu a poskytuje prehľadné informácie o službách.

Realizácia

S novým dizajnom prišiel aj aktualizovaný obsah, ktorý je zameraný na to, aby bol informatívny a ľahko prístupný pre všetkých klientov. Celkové rozloženie stránky bolo navrhnuté tak, aby zdôraznilo hlavné služby a posolstvo. Jednoduchý a atraktívny vzhľad teraz lepšie reflektuje profesionálnu identitu a poskytuje návštevníkom pozitívnu prvú skúsenosť s poistným servisom.

Budúcnosť: Rozširovanie Možností

Týmto redizajnom sme vytvorili základ pre budúce rozširovanie možností a funkcií webovej stránky.