fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Upiekli sme novú dobrotu

Niekoho baví pečenie, niekoho tvorba webových stránok. A keď sa tieto dve strany spoja, vznikne úhľadný web, na ktorý je radosť sa pozerať. A to nielen kvôli jeho obsahu.

Pre pecenienasbavi.sk sme pripravili kompletný re-design webu. Pochutiny sa im na stránke začali kopiť, dopytu po nich pribúdalo a zákazníkom sa začalo ťažšie orientovať. A vtedy sme zakročili MY.

Zadanie:

Náš cieľ sa podobal na typické jarné upratovanie: vyhodiť všetko nepotrebné a ostatné zorganizovať pekne po poriadku, aby sa zákazník za pár klikov vedel dostať tam, kam potrebuje. Prehľadné, transparentné a esteticky príťažlivé.

Vízia:

Tá bola jasná už od začiatku: atakovať zmysly prostredníctvom ich najväčšej devízy – produktov samotných. Nech zákazníkom tečú slinky už len pri prvom pohľade na stránku.

Realizácia:

Pridali sme akcent na fotografie a nechali vyniknúť detailné ukážky produktov. Aktualizovali sme tiež sekciu ,,Zaujímavosti“, kde sa pravidelne pridávajú ,,pikošky“ zo sveta pečenia. 

Budúcnosť:

Dopĺňanie ďalších funkcií na základe požiadaviek klienta.