fbpx
logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Expedícia (do) budúcnosti

Viete si predstaviť stanovať v absolútnom pohodlí… na streche vášho auta? Áno, dobre čítate. My sme si tiež najskôr nevedeli. Ale zvedavosť nám nedala.

Scéna, ktorá sa zdá na prvý pohľad ako z dobrého dobrodružného filmu, vlastne nie je vôbec mimo reality. Je to vízia nového maximálne praktického a pohodlného typu kempingu. A akú úlohu v tomto dobrodružstve zohrávame my?

Zadanie:

Mať dobrý nápad je základ, ale ako ho prezentovať svetu je nemenej dôležitá záležitosť. Spoločnosť VisionX nám dala na starosť kompletný návrh dizajnu stránky.

Vízia:

Komunikovať posolstvo projektu pútavou, no minimalistickou webstránkou. Základom bolo navrhnúť moderný a prehľadný web s dôrazom na fotografie produktov.

Realizácia:

Idea bola nechať návštevníkov stránky pocítiť, aký zážitok ich čaká pri tomto nevšednom type stanovania. Úvodná stránka s výstižnými informáciami. fotografiami z terénu a rýchly presun na galériu boli hlavné pútače webu.

Budúcnosť:

Dopĺňanie ďalších funkcií na základe požiadaviek klienta.