logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Ochrana osobných údajova

Máme radosť z vašej návštevy našich stránok. Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

1. AKÉ ÚDAJE UCHOVÁVAME?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s Vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: kontaktný formulár, newsletter. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email, telefónne číslo.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k Vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

2. COOKIES

Cookie je textový súbor, ktorý do Vášho prehliadača odosielajú Vami navštévené webové stránky. Tieto súbory sú dôležité, pretože bez nich by bolo priehliadanie webu omnoho zložitejšie. Tieto súbory umožňujú stránkam uložiť informácie o Vami navštívených podstránkach a pomôcť tak v rýchlejšom načítavaní webu. Rovnako slúžia na spracovanie dát pre uloženie predvolieb bezpečného vyhľadávania, na sledovanie poštu návštevnákov na stránkach, ale aj na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu Vašich údajov. Cookie samozrejme slúži aj pre účely cieleného zobrazovania reklám.

V každom internetovom prehliadači funguje správa Cookies inak, preto tu nenájdete žiadny konkrétny návod. Ako pridávať alebo odstraňovať Cookies vo Vašom prehliadači si môžete nájsť na Internete, napr. zadaním do Google: „ako odstrániť Cookies v programe Internet Explorer“.

3. STE V BEZPEČÍ

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

4. NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

5. MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s prijímaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme Vaše údaje zablokovali.

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my Vás odhlásime.

6. ZMENY V PODMIENKACH O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

V prípade zmien podmienok o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.